03 april 2018

Bedrijfstafeltennis: aansluiten bij de community

De Nederlandse Tafeltennisbond zet zich ​met Bedrijfstafeltennis in om het Nederlandse bedrijfsleven een stukje vitaler, duurzamer en innovatiever te laten zijn. Het doel is om tafeltennis een structureel onderdeel van de werkdag te laten zijn. Bedrijven kunnen genieten van vele voordelen door zich aan te sluiten bij de community.

Deze community biedt bedrijven niet alleen een netwerkplatform op zakelijk gebied, maar ook op sportief gebied. Samen met enkele partners biedt de Tafeltennisbond de deelnemende bedrijven producten en diensten aan die deze vorm van ont- en inspanning nóg leuker maken.

Community bedrijven worden als eerste aangeschreven voor deelname aan de speciale bedrijventoernooien van de Tafeltennisbond. Daarnaast onvangen leden tickets voor het NK tafeltennis en spelregelboekjes. En er zijn meer voordelen die bedrijven hebben als ze zich aansluiten. Al voor  €250,- per jaar (excl. Btw) zijn bedrijven aangesloten bij de community. Lees hier alle informatie over de community of neem direct contact op met de Tafeltennisbond voor meer informatie door te mailen naar: bedrijven@tafeltennis.nl