22 november 2017

ATC Almere gaat voor Table Stars!

Tafeltennisvereniging ATC in Almere heeft recent een succesvolle subsidieaanvraag gedaan voor de Sportimpuls. Eén van de doelen is het geven van clinics op basisscholen in Almere. Uiteraard is Table Stars dan het uitgelezen product van de Nederlandse Tafeltennisbond om toe te passen.​

Aangezien ATC Almere in het verleden al eens overdonderd was door de clinics van MJ Tafeltennis, wilde het bestuur graag van hen leren hoe je dat zo goed mogelijk kunt doen. Mark Mulder en Jeroen Kuit hebben op maandagavond 20 november voor tien personen een workshop Table Stars Trainer verzorgd namens de NTTB. En met succes, want alle aanwezigen waren naast de kwaliteiten van MJ Tafeltennis ook erg enthousiast over de mogelijkheden van Table Stars.

Na bijna 3 uur intensief bezig zijn met Table Stars zowel in theorie als in de praktijk kregen zij van Michiel de Korte (Hoofd Opleidingen) namens de Nederlandse Tafeltennisbond het certificaat ‘Table Stars Trainer’ overhandigd.  Zij zijn nu klaar om die honderden kinderen enthousiast te krijgen voor tafeltennis!