14 augustus 2017

Afdelingsbezoeken Hoofdbestuur

Elk jaar maakt het Hoofbestuur aan het begin van het seizoen een ronde langs de afdelingen. Bij uitstek de mogelijkheid voor verenigingen om hun stem te laten horen en hun mening te geven over de plannen en de visie van het bestuur. De bestuursleden zijn altijd bereid om in gesprek te gaan en beseffen dat ze daarnaast zelf actief de verenigingen op moeten blijven zoeken.

Zoals Jan Simons een maand geleden al zei in het interview waarin hij terugblikte op de heisessie van het Hoofdbestuur:”… Ik heb wel gemerkt dat we meer moeten doen om onze visie/boodschap over te brengen op onze leden. Communiceren is het toverwoord. Niet omdat door communicatie alle problemen worden opgelost, maar wel om de verenigingen en haar leden mee te nemen in onze door de Bondsraad vastgestelde richting van denken en doen. De ingezette koers onderschrijf ik volledig. Van belang is om koersvast te blijven, scherp aan de wind te zeilen en waar nodig bij te sturen.”

Anderzijds hebben verenigingen en leden zelf ook de mogelijkheid om zich op andere momenten te laten horen. De bestuursleden zijn allen direct via mail bereikbaar en recent is een onderzoek uitgevoerd waarin alle leden en oud-leden hun mening konden geven over de opzet van de competitie.

De afdelingsbezoeken vinden plaats in de laatste week van augustus en de eerste week van september en zijn voor alle leden toegankelijk. Kijk in onderstaande lijst voor locatie en tijdstip voor jouw afdeling.

 

Maandag 28 augustus Midden

Dinsdag 29 augustus West

Woensdag 30 augustus Gelre

Donderdag 31 augustus Limburg

 

Maandag 4 september Holland-Noord

Dinsdag 5 september ZuidWest

Woensdag 6 september Oost

Donderdag 7 september Noord