22 januari 2019

Afdeling Noord is een echte Table Stars afdeling!

De aftrap van de Table Stars competitie in afdeling Noord was afgelopen zaterdag. Dit moment is ook gebruikt om afdeling Noord te benoemen tot echte Table Stars afdeling: De kinderen lopen er namelijk in Table Stars shirts rond, het Table Stars promotieteam heeft gepersonaliseerde Table Stars trainingspakken, er zijn omheiningen met Table Stars uitingen, iPong Table Stars tafels en Jeroen van MJ Tafeltennis was aanwezig met de Table Stars speeltuin! Een en al Table Stars dus!

Afdeling Noord is al enkele jaren zeer actief bezig met Table Stars en ook in 2019 zetten zij weer stappen om Table Stars nog groter en bekender te maken. Vandaar dat de Tafeltennisbond graag wat terugdoet: Alle beginnende competitiespelers hebben een gaaf Table Stars T-shirt ontvangen én tijdens de startdag genoten van de Table Stars speeltuin, ingericht en verzorgd door MJ Tafeltennis. 
 
Promotieteam
Het Table Stars promotieteam van afdeling Noord zet zich in om de tafeltennissport onder de jonge jeugd te promoten. Zo organiseren zij diverse events voor deze doelgroep én ondersteunen zij de tafeltennisverenigingen bij het werven van nieuwe jeugd. Verenigingen kunnen hiervoor een aanvraag indienen bij de afdeling. 
 
Table Stars competitie
De beginnende competitiespelers uit de afdeling kwamen naar deze startdag om daar met elkaar te trainen, spelletjes te doen en (oefen)wedstrijden te spelen. Ouders worden ook betrokken en krijgen informatie mee over het begeleiden van jeugdteams, het invullen van een wedstrijdboekje en het tellen van een wedstrijd. De Table Stars competitie is zo opgezet dat alle poules op dezelfde locatie worden gespeeld, deze locatie wisselt per speeldag. Op deze manier zijn de kinderen met zijn allen bij elkaar, wordt er meer gedaan dan alleen wedstrijdjes spelen en leren ze elkaar ook echt kennen. Veel gezelligheid dus! 
Alle Table Stars producten zijn te vinden in de catalogus. Ook aan de slag met Table Stars? Neem voor vragen en meer informatie contact op met Sven Groot via groot@tafeltennis.nl.