28 september 2019

Workshop Table Stars Challenge, 20-11-2019 bij VTV

Beste verenigingsfunctionaris,

De landelijke Tafeltennisbond heeft het lesprogramma Table Stars Challenge gelanceerd. Graag nodigen we geïnteresseerden uit om deel te nemen aan de workshop ‘Table Stars Challenge’. Deze workshop wordt gratis aangeboden door de Tafeltennisbond en vindt plaats op woensdag 20 november bij VTV in Nieuwegein.

Table Stars Challenge
Table Stars Challenge richt zich op kinderen die recent lid werden van de tafeltennisvereniging. Het heeft als doel de kinderen spelenderwijs de basisfacetten van de tafeltennissport aan te leren, zodat ze klaar zijn voor de (starters)competitie. Met Challenge leren de kinderen de basistechnieken tafeltennis aan, ze leren de spelregels kennen en ze leren hoe je een wedstrijd kunt spelen én tellen.

Voor wie
De workshop is geschikt voor trainers met én zonder trainersdiploma. Tijdens deze workshop leren de trainers hoe ze Challenge kunnen inzetten in de praktijk en ontvangen ze tips & trics over het training geven aan de doelgroep jeugd 6 – 12 jaar. Voor de gediplomeerde trainers telt de deelname aan de workshop mee voor hun licentiebehoud.

Voor vragen kun je contact opnemen met Sven Groot via mail: groot@tafeltennis.nl
Tijd: 19.30 – 22.00 (19.15 inloop)
Kosten: gratis

Inschrijven kan nog tot 13 november 2019