30 oktober 2019

Uitnodiging AK jeugd 11 en 18 januari 2020

De AfdelingsKampioenschappen jeugd vinden plaats op de zaterdagen 11 januari 2019 (lagere jeugd) en zaterdag 18 januari 2019 (hogere jeugd) bij TTV Hilversum.

We nodigen je nadrukkelijk uit om ook enthousiaste, beginnende spelertjes met weinig wedstrijdervaring aan te melden voor dit toernooi. Daarbij vragen wij om spelers die nog geen rating hebben, in volgorde van aflopende sterkte op het inschrijfformulier te zetten. Ook komend jaar organiseren wij op beide toernooidagen weer een grote loterij, waarvoor alle deelnemers gratis lootjes ontvangen. In verband met een beperktere zaalcapaciteit op 11 januari in de ochtend wordt bij de lagere jeugd geen dubbelspel gespeeld. Wel kunnen deelnemers in twee enkelspelklassen worden ingeschreven.

Bij de AK jeugd zal op beide dagen de Toernooiplanner van de NTTB worden gebruikt. Dit betekent dat de resultaten meetellen voor de persoonlijke ratings en dat de indeling en het toernooiverloop te volgen zijn op toernooi.nl. 

Graag zien we de inschrijving van je vereniging via het inschrijfadres ak-jeugd@nttb-midden.nl uiterlijk zondag 8 december 2019 tegemoet.
Onder relevante links vind je de uitnodiging en inschrijfformulieren voor de Afdelingskampioenschappen jeugd 2019.

Met sportieve groet namens de toernooicommissie AK,
Eugène Staffhorst, TTV Hilversum