23 december 2018

Succesvolle trainingsdagen afdeling Midden en Holland-Noord

De 2 trainingsdagen stonden onder leiding van Yana Timina. Naast de aangekondigde ondersteuning van Willem Bakers en Tony Nader was er ook extra hulp van onze voormalig bondscoach Elena Timina.

Zaterdag 22 december hebben we voor spelers van de 6e t/m 2e klasse de eerste trainingsdag gehad: een mooie jonge gemotiveerde ploeg die heerlijk werd uitgedaagd door ons trainersteam. Aan het einde van de dag was de vermoeide maar zeer voldane groep weer een ervaring rijker. Ze hebben afgesloten met een toernooi waarbij Daan Bakker (Bijmaat) en Joshua Sweerts (UTTC) de finale haalden en als prijs de mogelijkheid kregen om zondag weer mee te trainen. Beiden vonden dit geweldig en waren er dus twee keer bij! Gelukkig hebben ze de kerstdagen om uit te rusten.

Zondag 23 december was voor spelers van 1e klasse en hoger, dus de landelijke spelers. Wederom volle bak met 20 zeer enthousiaste deelnemers. Bij het afsluitende toernooi waren deze dag Pieter Bakers (VTV) en Denis Dimitrov (SVE) de nummers 1 en 2. Dit alles vond plaats in de fantastische accommodatie van TTV Hilversum. Hanna Kruijshaar en Flip Valero hebben er zorg voor gedragen dat iedereen goed werd verzorgt: koffie en versnaperingen voor de ouders en de kinderen een goede en voedzame lunch! Een mooie samenwerking tussen afdeling Midden en Holland-Noord. We mogen gerust zeggen dat het een succes was.

Het team van de afdelingstraining wenst iedereen fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar. Veel geluk en gezondheid voor 2019!