25 april 2018

Poule indeling Beker 2018 bekend

Iedereen heeft al keurig een melding gehad van TTapp dat de poule indelingen voor de Beker 2018 bekend zijn en in welke poule het team is ingedeeld.

Als aanvulling is er vandaag (25-04-2018) een bulletin verstuurd naar de Bekersecretaris van elke deelnemende vereniging met onderstaande tekst:

Bulletin:
Publicatie poule-indeling

De Poule-indeling bekercompetitie 2018 is gepubliceerd. De poule-indeling ( https://ttapp.nl/#/group/9   ) is met veel zorg samengesteld waarbij zoveel als mogelijk rekening is gehouden met de opgegeven voorkeuren. 
Lijst bekersecretarissen
Een lijst met alle Bekersecretarissen is uit privacy overwegingen alleen naar de Bekersecretaris verstuurd en daar dus op te vragen. 
 
Een aantal bekerspelers heeft recent contact opgenomen met de bekercommissie een wedstrijd te verplaatsen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. 
 
Verplaatsen bekerwedstrijd
Indien een bekerteam een wedstrijd wenst te verplaatsen, dient u contact op te nemen met de bekersecretaris van de tegenstander. Nadat overeenstemming is bereikt over de nieuwe speeldatum, dient dit door de bekersecretaris - per e-mail - te worden doorgegeven aan de bekercommissie (beker@nttb-midden.nl) . 
 
Belangrijk: het is niet de bedoeling dat individuele spelers zelf contact gaan opnemen met met de bekercommissie. Deze communicatie dient altijd door/via uw bekersecretaris te verlopen. 
 
Een laatste tip: indien een beker team uit 6 of minder spelers bestaat, is het tot voor de laatste poule-wedstrijd nog toegestaan om spelers toe te voegen aan het bekerteam. Dit voorkomt mogelijk onnodige verplaatsingen van wedstrijden. 
 
Wij wensen al uw teams een succesvolle bekercompetitie toe.
 
Met sportieve groet,
 
namens de NTTB-Midden bekercommissie,
 
Duco Lieste, Ferry de Hoogen, Flip Valero, Gilbert Dix, Rens de Haas en Toni van de Wiel.
Antwoorden op dit bericht graag versturen aan: beker@nttb-midden.nl