19 maart 2018

Nieuwe afdelingsondersteuner John van Hoeven

Even voorstellen:

Ik​ heet John van Hoeven.

Sinds 3 jaar ben ik met veel plezier voorzitter van VTV uit Nieuwegein. Vanuit die hoedanigheid ken ik binnen de afdeling al veel verenigingen en hun leden.

2 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt vanuit het onderwijs naar de sportwereld en dan tafeltennis in het bijzonder. Vanuit mijn eigen bedrijf geef ik clinics, trainingen en adviezen aan verenigingen. Daardoor ben ik in contact gekomen met de NTTB en sinds maart vorig jaar werkzaam als afdelingsondersteuner in afdeling Oost. Ton van Ginkel heeft mij gevraagd om deze functie eveneens in afdeling Midden te gaan vervullen. Met name de ervaring die ik tot nu toe heb opgedaan neem ik mee en kan een meerwaarde zijn in mijn rol als afdelingsondersteuner.

Zoals aangegeven is het in 1e instantie voor een periode van 6 maanden. In die tijd zal ik mij vooral bezighouden met 3 kerntaken:

- bezoeken van verenigingen

- ondersteunen van de Vormingscommissie

- ondersteunen van het opstellen van het activiteitenplan 2019 

Ik heb er veel zin en wil het komend half jaar met verschillende verenigingen kennis maken om een goede indruk te krijgen van de afdeling en een passende rol te kunnen spelen in deze uitdagende functie.

Wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u vanzelfsprekend altijd contact met mij opnemen via e-mail: afdelingsondersteuner@nttb-midden.nl of mobiel: 06-10789594