03 november 2018

Inschrijving AK Jeugd van start

De inschrijving voor de Afdelingskampioenschappen jeugd is weer van start gegaan. De AK Jeugd worden gehouden op zaterdagen 12 en 19 januari 2019 in het Hilversumse Tafeltenniscentrum aan de Vaartweg. Net als voorgaande jaren is de organisatie in handen van TTV Hilversum, in samenwerking met de Afdeling Midden.

Op de eerste toernooidag 12 januari komt de lagere jeugd (tot rating 400) in actie. De toernooicommissie moedigt verenigingen aan om vooral ook beginnende jeugdleden aan te melden voor het evenement. TTV Hilversum wil er voor alle deelnemers een aantrekkelijk evenement van maken. Zo speelt iedereen minimaal 6 partijen. Naast tal van trofeeën voor de finalisten van het toernooi zijn er ook vele prijzen te winnen met de loterij, waarvoor alle deelnemers gratis lootjes krijgen.

De clubs uit de Afdeling Midden hebben inmiddels de verzamel-inschrijfformulieren ontvangen. Deze formulieren zijn ook te downloaden van deze website. Sluitingsdatum voor inschrijving voor de AK Jeugd is 8 december.

De inschrijving voor de AK senioren op de zondagen 13 en 20 januari gaat in de loop van november van start.