16 november 2018

Geen Spelregelcafé 2018 op zaterdag 8 december!

Wegens onvoldoende aanmeldingen gaat het spelregelcafé helaas niet door!

Altijd al meer willen weten van spelregels of wedstrijden leiden? Of lijkt het je leuk om het met echte bondsscheidsrechters over spelregels te hebben? Kom dan op zaterdag 8 december van 14:00-17:00 naar het Spelregelcafé 2018 bij VTV in Nieuwegein!

Onder leiding van bondsscheidsrechters Ina Wiekart en Robert van den Einde leer je naast het juist toepassen van de spelregels ook hoe je wedstrijden op afdelingsniveau goed kunt leiden. Deze vaardigheden zijn niet alleen handig tijdens de competitie, maar ook in het dagelijks leven: leiding geven is een veel gevraagde competentie op de arbeidsmarkt en tijdens het Spelregelcafé kun je deze (verder) ontwikkelen! Uiteraard ontvang je bij slagen na afloop een certificaat en het is geen café als er dan ook niet iets lekkers te eten en te drinken is. Deelname is gratis!

Het Spelregelcafé vindt plaats bij VTV in Nieuwegein:
Helmkruid 9, 3434CT Nieuwegein.

Aanmelden kan per e-mail bij Michiel de Korte via opleidingen@tafeltennis.nl. Heb je nog geen Spelregelbewijs gehaald via www.tafeltennismasterz.nl? Geef dat dan aan bij je aanmelding en je ontvangt de inloggegevens om dit voor 8 december te halen. Het is overigens niet verplicht voor deelname (wel voor het certificaat uiteraard).