11 april 2019

Finale Starterscompetitie nadert

In elke jeugdcompetitie van de afdeling Midden, wordt de laagste klasse (de zogeheten ‘Starters’) volgens een afwijkend schema afgewikkeld. De Starterscompetitie staat alleen open voor pupillen en welpen en de wedstrijden bestaan uit 5 sets i.p.v. 10, waarbij teams met 2 spelers maar ook met 3 spelers uit kunnen komen in de wedstrijd.

In elke competitie ook wordt, na de eerste 5 wedstrijden, een nacompetitie ‘op sterkte’ gespeeld om de eindklassering te bepalen. In dit geval gaat het om plek 1 t/m 16.

Als kers op de pudding wordt de laatste wedstrijddag voor alle Starterswedstrijden gespeeld in één zaal. Na afloop wordt de eindstand bekend gemaakt en ontvangen alle spelers een medaille. Het sterkste team ontvangt ook een beker. De hele competitie is te volgen via TTapp (NTTB Afdeling Midden> Voorjaarscompetitie 2019> Jeugd> Startersklasse – Poule D, E en F).
Gastheer voor de Startersfinale is dit voorjaar SHOT in Soest in het Orlandogebouw aan de Di Lassostraat. Daar worden op 20 april (vanaf 12:00 uur) de wedstrijden gespeeld en, na afloop, ook de prijzen uitgereikt. Een tafeltennisfeestje!