05 juli 2019

Dubbele Duo competitie succesvol afgesloten

Vanuit het platform Jeugd (een overleggroep waarin zo’n 14 jeugdverenigingen binnen afdeling Midden zijn vertegenwoordigd) zijn er afgelopen jaar verschillende initiatieven ontwikkeld om met name de beleving bij jeugdspelers (en wellicht ook ouders/begeleiders) te vergroten.

Een van die initiatieven is de dubbele duo competitie geweest. Een toernooivorm , waarbij duoteams gedurende 3 weken tegen elkaar spelen. Zo’n 90 spelers (39 teams) hadden zich voor deze competitie aangemeld. Op zaterdag 25 mei, 22 en 29 juni werden op verschillende locaties binnen de afdeling 2 duowedstrijden op een dag gespeeld.

Verenigingen konden zich opgeven om hun accommodatie beschikbaar te stellen. Doel was om de verenigingen de kans te geven dit te organiseren en om volle zalen te creëren. Dat is zeker gelukt.

Op 25 mei waren Bijmaat, Tielse TC en SVE gastheer. Op 22 juni waren dat SVO, VTV en TTV Huizen. De finaleronde werd op 29 juni in Hilversum gespeeld, omdat daar alle teams tegelijkertijd konden spelen. Onder grote belangstelling van ouders en begeleiders werden hier ook de prijzen uitgedeeld.

Een bijzonder warme dag met mooie wedstrijden. Tussendoor zijn de enquêteformulieren uitgedeeld aan spelers en ouders/begeleiders. We zullen de uitkomsten meenemen in onze evaluatie.

We willen alle verenigingen bedanken voor hun medewerking aan dit evenement.

Tobias Lamers en Gert Folkers bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

Afdelingsondersteuner John van Hoeven