fbpx
Selecteer een pagina

Op dit moment worden er maar liefst tien opleidingen georganiseerd, namelijk:  zes Tafeltennis Trainer-2 opleidingen, drie Tafeltennis Trainer-3 opleidingen en één Toernooileider-3 opleiding.
De opleidingen zullen zoveel mogelijk in 2021 worden afgerond.

Daarnaast gaan er op korte termijn twee Tafeltennis Trainer-2 opleidingen van start:

  • Op 17 oktober gaat in Hilversum een nieuwe TT2 Opleiding van start onder leiding van Bert Olofsen. Hiervoor hebben inmiddels 6 deelnemers zich aangemeld. Inschrijven is nog mogelijk.
  • Op 7 november start bij ATTC in Alphen aan den Rijn een nieuwe TT2 Opleiding onder leiding van Luc Janssen. Hiervoor hebben zich al 5 deelnemers aangemeld. Ook hier is inschrijven is nog mogelijk.
  • In afdeling Noord zijn er plannen voor een TT2 Opleiding bij voldoende animo. Meld je aan als je belangstelling hebt (inschrijven zonder direct te betalen is mogelijk).

Via de VVTT en NLCoach worden regelmatig (online) opleidingen/cursussen aangeboden. De meeste van deze bijeenkomsten tellen mee voor licentiebehoud. Voor de VVTT-bijeenkomsten, zie https://www.vvtt.nl/category/bijeenkomsten. NLcoach opleidingen zijn te vinden via https://www.nlcoach.nl/events/

TafeltennisMasterz
We blijven aandacht besteden aan TafeltennisMasterz en stimuleren de arbitragecoördinatoren om de leden van hun verenigingen te activeren voor het spelregelbewijs. Er zijn nog veel verenigingen zonder een arbitragecoördinator in NAS. (NTTB Administratie Systeem). We roepen verenigingen op om coördinatoren aan te stellen en aan te melden. De wedstrijdsecretarissen van de clubs kunnen in de NTTB app zien wie van hun leden het spelregelbewijs gehaald heeft.