Wedstrijdoverzicht

Wedstrijdoverzicht

Om het de verenigingen gemakkelijker te maken om te plannen vooraf en tijdens het seizoen heeft de afdeling Limburg een fraai overzicht gemaakt van bijna alle wedstrijden die voor de verenigingen binnen de afdeling Limburg van belang zijn. Dit overzicht is hieronder te downloaden.

Wanneer verschijnt het wedstrijdoverzicht?

  • De eerste versie verschijnt in juli 2018 (en als het meezit zelfs al in juni).
  • Er volgt in september of oktober een update. Deze versie is ondertussen verschenen 18-10. De voorgaande versie is daarmee verdwenen.
  • Indien nodig/wenselijk wordt er in januari 2019 ook nog een update uitgebracht.

 

Hoe ziet het wedstrijdoverzicht er uit?

In een Excel bestand staan alle wedstrijden voor het seizoen 2018-2019 voor zover ze nu bekend zijn. Toevoegingen zijn mogelijk. Deze dienen voor algemeen gebruik (alle clubs in Limburg) aangemeld te worden via afdelingsondersteuner@nttblimburg.nl.

Ook andere tips, opmerkingen, toevoegingen en/of wensen graag naar dit E-mailadres. Een product moet tenslotte doorontwikkeld worden én is voor de verenigingen!

Het is een uitgebreid overzicht. De informatiebehoefte is echter per vereniging of functionaris verschillend. Daarom zijn er allerlei selectiemogelijkheden ingebouwd. Er is ook bewust gekozen voor een bestand in Excel. Daardoor is het mogelijk om gegevens gemakkelijk te knippen, kopiëren en te plakken.

Onderaan het overzicht staan ook nog diverse data van vakanties, feestdagen en overige evenementen, die niet in het wedstrijdoverzicht zijn opgenomen.

Ook dit jaar is er een tabblad met een planning per maand/week! Ook hier kan elke club ook zelf aanpassingen doen. Bijvoorbeeld anders inkleuren, zaken toevoegen en/of verwijderen, etc.

Meer informatie vind je in de toelichting (link hieronder)

vragen en/of opmerkingen?

Neem contact op met de afdelingsondersteuner.