17 mei 2019

Leuke en leerzame workshop Lang Leve de Sportouder in Valkenburg

Op woensdag 15 mei deden 9 ouders en 4 kaderleden van drie verenigigen mee aan de workshop Lang Leve de Sportouder.

Het aantal deelnemers viel wat tegen, maar dat was geen belemmering voor een interactieve, leuke en leerzame avond.

De deelnemers kregen handvaten om anders om te gaan met hun sportende kinderen. Van elke vereniging was ook minimaal één kaderlid aanwezig. Hierdoor wordt een betere follow-up binnen de vereniging gewaarborgd. Hiervoor zullen de verenigingen op korte termijn ook posters en invulkaarten ontvangen en zullen we samen bespreken hoe we de opgedane kennis en ideeën hebben toegepast c.q. toe kunnen passen. Tevens ontvangen de deelnemers en verenigingen een evaluatieformulier.

De workshop Lang Leven de Sportouder zal in het najaar ook in Noord-Limburg en waarschijn ook in Midden-Limburg georganiseerd worden. Tevens zullen we als vervolg een tweede workshop waarin ook aandacht is voor tafeltennis specifieke informatie organiseren voor de deelnemers van Lang Leve de Sportouder.

 


Over de workshop Lang Leve de Sportouder ...

Betrek de ouders bij het tafeltennis!

  • Op korte termijn als begeleider van de jeugd tijdens wedstrijden en op langere termijn als kader.
  • Een betere band met de ouders leidt tot een langer lidmaatschap van jeugdspelers/speelsters!

Workshop “Lang Leve de Sportouder”

'Lang leve de sportouder’ is een workshop ontwikkeld door NOC*NSF voor ouders waarvan hun kind net is gaan sporten of die nog maar kort bij de sport betrokken zijn. In één avond krijgen deze ouders handvatten over wat er gebruikelijk is in het tafeltennis en sport in het algemeen, maar zeker ook wat je beter wel of niet kunt doen met sportende kinderen.