fbpx
Selecteer een pagina

Table Stars XL clinic door MJ Tafeltennis – Events

 

MJ Tafeltennis – Events is voor veel tafeltennisverenigingen een bekende naam, zij blinken uit in het verzorgen van tafeltennisclinics. Een school krijgt gegarandeerd een gave gymles en bovendien neemt MJ Tafeltennis – Events ook alle materialen (tafels, batjes, ballen, spellen) mee: de clinic kan op iedere (gym)locatie plaatsvinden.

Een schoolclinic door MJ Tafeltennis – Events levert de vereniging mooie lokale sportpromotie op en in de meeste gevallen ook nieuwe jeugdleden. We moedigen verenigingen dan ook aan om een Table Stars XL clinic aan te vragen. Ter stimulering kunnen verenigingen €100,- korting krijgen als de aanvraag via de Tafeltennisbond loopt. In 2023 kunnen we 15 verenigingen blij maken met deze actie. Wacht niet te lang met een aanvraag en verzorg samen met MJ Tafeltennis – events een toffe clinic op de basisschool bij jou in de buurt.

Good-Practices
Met alleen de schoolclinic ben je er nog niet. De vereniging zal meer moeten doen om de kinderen van schoolclinic naar de club te krijgen. Wil je als vereniging optimaal voorbereidt zijn? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om deze aanpak van TTV Trias en deze aanpak van SHOT eens te bekijken.

Actie aanvragen
Vraag de schoolclinic inclusief kortingsactie aan via Lars Wildenborg. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing.

Voorwaarden stimuleringssubsidie

  1. De clinic wordt gegeven door één professional van MJ Tafeltennis (Jeroen of een collega);
  2. De clinic vindt plaats in 2023;
  3. De clinic wordt gegeven op de basisschool (groep 3 t/m 8), onder schooltijd;
  4. De clinic bestaat uit 2 dagdelen (ochtend & middag);
  5. De vereniging levert minimaal 2 trainers/begeleiders die assisteren bij de clinic, die bij voorkeur ook aanwezig zijn bij de vervolglessen op de club;
  6. De vereniging biedt een vervolgactiviteit aan dat plaats vindt binnen 3 weken na de schoolclinic. Hiervoor kunnen eventueel de Table Stars flyers en posters ingezet worden om promotie te maken / kinderen iets mee te geven na afloop van de clinic;
  7. De vereniging vraagt de clinic aan via de Tafeltennisbond;
  8. De vereniging neemt zelf de kosten van de clinic op zich (gemiddeld €400,-) en ontvangt na afloop €100,- subsidie van de NTTB.

Table Stars bidon!
Alle kinderen die lid worden van de vereniging ontvangen een gave Table Stars bidon! (verzendkosten & verspreiding via de vereniging).