Welkom bij iPONG

iPONG is een bijzondere tafeltennistafel geschikt voor plaatsing op bedrijven, in sportkantines, op scholen, in stands op beurzen en natuurlijk voor thuis. Bijzonder is de tafel omdat hij de kleinste in zijn soort is en zich laat bedrukken met allerlei uitingen naar eigen keuze. Vandaar de naam iPONG, de i staat voor een gepersonaliseerd product.

De minitafeltennistafel is ook ideaal als relatiegeschenk, als cadeau voor bruiloften en verjaardagen, voor een ludieke actie bijvoorbeeld bedrukt met een persoonlijke foto of het ontwerp van een exclusieve designer. De iPONG tafel trekt de nodige aandacht maar – niet onbelangrijk – het nodigt mensen uit om snel even een balletje met elkaar te slaan. Het nodigt uit tot activiteit. Daardoor komen mensen gemakkelijker met elkaar in gesprek.

iPONG is een product van de NTTB maar wordt gemaakt in Duitsland. De verzending van de tafel is bij de prijs inbegrepen. Er is al een iPONG tafel van €189,- euro. Naast de iPONG tafel ontvangt u ook batjes, balletjes en het bijbehorende netje.