Wat is ipong?

iPONG is de kleinste tafeltennistafel die er is. iPONG is te bedrukken met logo’s en afbeeldingen naar wens. iPONG is handig op te zetten en in hoogte verstelbaar. iPONG vindt eenvoudig zijn plek op elk kantoor, in elke huiskamer, buurthuis, of sportkantine. Ook buiten op bijvoorbeeld een feestje is de iPONG tafel zo opgezet en een leuke eye-catcher.

iPONG is ideaal als relatiegeschenk, of als cadeau voor bruiloften, jubilea en verjaardagen, bijvoorbeeld bedrukt met een persoonlijke foto. Zo verras je iemand op een leuke, sportieve manier! iPONG is ook ideaal om neer te zetten in een stand. Je nodigt daarmee mensen uit actief te zijn en daardoor langer bij je stand te blijven.

iPONG is leuk. Gegarandeerd dat het een lach op je gezicht tovert! Het laat je samen spelen met een collega, vriend of buurvrouw. Je hoeft er geen speciale kleding voor aan te trekken om toch even kort en snel in beweging te zijn. De kleine tafel vraagt om concentratie. De rally’s zijn kort en krachtig. Je hoeft geen goede tafeltennisser te zijn om iPONG leuk te vinden. Iedereen heeft kans een potje te winnen. iPONG is het ideale pauzespel: ontspanning door inspanning.

De iPONG tafel is er in twee varianten:

  • Standaard: er zijn 6 classic ontwerpen in 4 standaard kleuren. Deze tafel kost €189,-
  • MyStyle: deze tafel ontwerp je geheel zelf. Deze tafel kost € 201,- In overleg met de medewerker wordt een ontwerp gemaakt op basis van door jouw aangeleverde foto’s of logo’s. De kwaliteit van het aangeleverde bestand bepaalt de kwaliteit van je tafel. In principe is alles mogelijk: twee verschillende helften, of een grote foto over twee helften verdeeld. 

De iPONG tafel wordt gemaakt in Duitsland en rechtstreeks naar de klant gestuurd.

Op deze site is alle informatie over deze bijzondere, eigenwijze tafel te vinden. De NTTB ziet graag deze tafel opduiken op alle denkbare locaties.