13 december 2018

Tafeltennistrainer- 2

Opleiding TT-2 in Hillegom

In het voorjaar van 2019 start er in de afdeling Holland-Noord een nieuwe opleiding Tafeltennistrainer 2. Deze opleiding geeft je alle handvatten die nodig zijn om te beginnen met training geven, en dan voornamelijk aan de jeugd.
Als jij interesse hebt om serieus aan de slag te gaan met het starten of verbeteren van trainingen bij je eigen vereniging, dan is dit zeker wat voor jou!

De opleiding vindt plaats bij Sporting SDO in Hillegom. De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten, het maken van een aantal opdrachten en het lopen van een stage. De bijeenkomsten vinden plaats op de volgende data
(zondagen): 10 februari, 24 februari, 10 maart, 24 maart, 7 april,
28 april en 19 mei. Daarbij komt nog een 'examendag' (PvB). Het cursusgeld voor de opleiding bedraagt 395 euro (exclusief kosten voor de boeken).

Wil je meer weten over de TT-2, kijk dan op de website van de NTTB (https://www.nttb.nl/opleidingen/trainersopleidingen/tafeltennistrainer-2),
Heb je een vraag? Mail dan naar opleidingen@tafeltennis.nl.

Inschrijven gaat via de webshop:
https://www.nttb.nl/producten/opleidingen/tafeltennistrainer-2. Hier staan ook de geplande lesdata.

Overigens hebben wij in de afdeling nog een speciale subsidieregeling voor de TT-2: bij succesvol afronden van de cursus met een diploma vergoedt de afdeling 40% van het cursusgeld. Een hele mooie aanbieding dus, en wat extra motivatie om de cursus ook echt af te maken.

Wacht dus niet langer en schrijf je gauw in!