25 september 2019

Table Stars Challenge workshop

Uitnodiging: Table Stars Challenge workshop

Aan alle tafeltennistrainers die lesgeven aan jeugdige tafeltennissers: Table Stars Challenge is vanaf nu beschikbaar! Zet TS Challenge in als vervolg op de Table Stars kennismakingslessen om kinderen op een leuke en speelse manier de beginselen van het tafeltennis aan te leren. Ga jij met hen de ‘Challenge’ aan?

Onlangs is het nieuwe lesprogramma Table Stars Challenge gelanceerd, speciaal voor alle geïnteresseerden wordt er in iedere afdeling een gratis workshop aangeboden. In Holland-Noord vindt de workshop plaats op dinsdag 22 oktober bij ZTTC.

Wanneer:           Dinsdag 22 oktober
Waar:                   ZTTC
Adres:                  Madagaskar 15, 1505 VH Zaandam

Tijd:                       19.30 – 22.30  (19.15 inloop)

De Table Stars Challenge workshop
De workshop zelf bestaat uit een dagdeel van 3 uur, bijvoorbeeld een avond van 19:30 – 22:30 uur. De workshop is geschikt voor personen met én zonder trainersdiploma. Voor gediplomeerde trainers telt de deelname aan de workshop mee voor hun licentiebehoud. Challenge richt zich op de kinderen die lid zijn geworden van de tafeltennisvereniging met als doel de kinderen spelenderwijs de basisfacetten van de tafeltennissport aan te leren zodat ze klaar zijn voor de (starters)competitie. Met Challenge leren de kinderen de basistechnieken tafeltennis, ze leren de spelregels kennen en ze leren hoe je een wedstrijd moet spelen én tellen.

Table Stars Challenge documentatie aanvragen
De benodigde documentatie, aankleding en lesmaterialen kunnen besteld worden bij de NTTB.

 Je hebt in ieder geval nodig: 1 handleiding, per deelnemend kind de 7 examenkaarten en het Challenge diploma. Daarnaast zien we graag dat verenigingen het Table Stars T-shirt inzetten als cadeau aan de speler. Ook bieden we verenigingen de mogelijkheid om de documentatie digitaal aan te vragen, de vereniging print dan zelf de examenkaarten en het diploma uit. 

ACTIE 2019: Ontvang per kind de examenkaarten, het diploma én het T-shirt gratis! De actievoorwaarden vind je in het bestelformulier, tabblad 2.  

Download hier het bestelformulier - > insturen naar groot@tafeltennis.nl