17 juli 2018

Introductie Ping Pong Alkmaar

Introductie Ping Pong Alkmaar

Wij zijn enorm trots en enthousiast om onze nieuwe vereniging Ping Pong Alkmaar aan jullie voor te stellen en nu ook op de NTTB-kaart te mogen zetten.

Ping Pong Alkmaar is opgezet door Mark Smith, oud-jeugdtrainer van Tebunus ttv Alkmaar en Tempo-Team-competitiespeler, met als doel om tafeltennis zo actief en creatief mogelijk te promoten en zo een bruisende tafeltennisvereniging voor de jeugd in Alkmaar en omstreken aan te bieden.

Onze doelen zijn om zo laagdrempelig mogelijk te zijn en veel ‘outreach’ werk te doen op scholen in en rond Alkmaar. We zullen speciale aandacht richten op jeugd met grotere afstand tot sportactiviteiten. Ook bieden we ‘pay & play’ aan: betaal per keer zonder lidmaatschap, om zo flexibel mogelijk te zijn .

Ping Pong Alkmaar zal vanaf najaar 2018 direct deelnemen aan de competitie en ons doel is ook om zelf regelmatig toernooien aan te bieden voor alle spelers van beginner tot gevorderde.

Onze website is nog onder constructie maar ‘like’ en volg ons op https://www.facebook.com/pingpongalkmaar voor meer informatie.