07 maart 2019

Introductie Afdelingsondersteuner

INTRODUCTIE AFDELINGSONDERSTEUNER

Sinds 1 maart is Yuwei Grijpink de nieuwe afdelingsondersteuner voor Holland-Noord, als opvolgster van David de Gilder, die na ruim twee jaar prioriteit moet geven aan zijn maatschappelijke carrière.
Hieronder stelt Yuwei zich aan ons voor:

Mijn naam is Yuwei Grijpink en ben 19 jaar oud. Hieronder stel ik mijzelf graag even voor en vertel ik in het kort over mijn werkzaamheden.

Ik woon in Weesp en speel daar bij The Victory. Naast afdelingsondersteuner voor Holland-Noord ben ik verkoopmedewerkster in een chocolaterie en studeer ik rechten aan de Vrije Universiteit. In 2017 heb ik mijn TT-2 opleiding afgerond en sinds die tijd geef ik training bij mijn club in Weesp en zit ik in de jeugdcommissie. Verder assisteer ik Yana Timina tijdens de Regionale Bondstrainingen.

Als jeugdspeler, maar nu ook als seniorenspeler, reis ik heel de hele afdeling door. Naast mijn club in Weesp heb ik ook voor HTC en DOV in de landelijke competitie gespeeld. Verder heb ik als jeugdspeler deelgenomen aan diverse landelijke toernooien zoals het NK en de NJM. Zo heb ik dus al veel verenigingen en spelers ontmoet maar ik kijk er naar uit meer verenigingen te leren kennen!

Als afdelingsondersteuner ben ik de verbindende schakel tussen de leden, verenigingen en het Bondsbureau. Zo zal ik proberen de wensen en klachten, maar vooral ook adviezen van de verenigingen te inventariseren, zodat duidelijk wordt waar we aan kunnen samenwerken. Ook zal ik onder andere ondersteuning bieden bij het uitwisselen van expertise en ervaring en de organisatie van activiteiten.

De komende maand zal ik ingewerkt worden om deze afwisselende baan zo goed mogelijk van David de Gilder te kunnen overnemen. Ik ga vol enthousiasme deze nieuwe uitdaging aan en hoop met veel verenigingen kennis te maken en op die manier zoveel mogelijk de afdeling van dienst te zijn.

Mochten er nog vragen zijn over mij of over mijn taak, dan hoor ik graag van u. U kunt mij bereiken op het e-mailadres: afdelingsondersteuner@nttb-hollandnoord.nl.