Harry Feenstra Bekercompetitie 2018-2019

 

2e  ronde Harry Feenstra Bekercompetitie seizoen 2018/2019

 

Bij iedere klasse staat vermeldt welke teams zich plaatsen voor de finaleavond en hoe de samenstelling van de halve finales is. In iedere klassen zullen vier prijzen worden uitgereikt.
In de 2e ronde beginnen alle teams met 0 punten met uitzondering van de 2e klasse in deze klasse spelen de teams 2 volledige ronden tegen elkaar en blijven de punten behaald in de 1e ronde meetellen.
De verenigingen worden verzocht om het programma goed door te nemen en mochten er onverhoopt toch nog onvolkomenheden in het programma zitten geef deze dan z.s.m. per e-mail door aan Joop Broerse.
Bij het maken van het programma is het niet gelukt om alle verzoeken voor gelijk thuis laten spelen of het op een bepaalde dag niet kunnen spelen van een team of teams te honoreren dit zijn dan ook geen onvolkomenheden. Indien dit een probleem oplevert moet er in overleg met de tegenstanders worden gekeken of er een oplossing kan worden gevonden.
Wedstrijdformulieren moeten, het liefst per e-mail, uiterlijk twee postwerkdagen na de wedstrijddag zijn ontvangen zijn op het wedstrijdformulier vermeldde e-mailadres. Het verzenden van de formulieren per pos is ook mogelijk maar dat heeft niet mijn voorkeur.
De tussenstanden van de poules zullen tweemaal per week op de site van de afdeling worden gepubliceerd.

Bij de Harry Feenstra Bekercompetitie moet U met de volgende regels rekening houden:

1. Het later toevoegen van spelers aan een team wordt slechts bij hoge uitzondering toegestaan waarbij er rekening meer moet worden gehouden dat een team uit niet meer dan de maximaal vijf toegestane spelers mag gaan bestaan.
2. Het is toegestaan, indien voor een team meer dan 2 spelers zijn opgegeven, om in een wedstrijd tegen het ene team in een andere samenstelling te spelen dan in de wedstrijd tegen het andere team., Ook is het toegestaan dat een bij het team opgegeven speler alleen in het dubbelspel uitkomt.
De onder dit team genoemde regels zijn niet van toepassing als één van de spelers een invaller is.
3. Het is niet toegestaan om gelijktijdig wedstrijden in twee poules te spelen.
4. Het niet opkomen van een team wordt beboet met € 35,00.
5. Als een team niet opkomt wordt een poule niet opnieuw vastgesteld. De wel aanwezige teams krijgen 5 punten voor de niet gespeelde wedstrijd  tegen het niet opgekomen team. Tevens zal aan het niet opgekomen team een boete worden opgelegd.
6. Indien een team twee of meer keer niet is opgekomen zullen alle tegen dit team behaalde resultaten uit de eindstand worden verwijderd.
7. Het te laat ontvangen van een wedstrijdformulier wordt beboet met € 5,00.
8. Voor het verplaatsen van een wedstrijd wordt alleen toestemming gegeven als de andere in dezelfde poule uitkomende teams hiermee akkoord gaan.
9. Het is toegestaan dat een team met slechts 1 speler opkomt. De partijen die niet gespeeld kunnen worden zijn winstpunten voor de andere partij. 
10. Bij gelijk eindigen in een poule wordt, indien van belang voor plaatsing in de volgende ronde, gekeken naar het onderlinge resultaat. Indien Teams uit verschillende poules een zelfde aantal punten hebben behaald zal er om te bepalen welk team zich voor de 2e ronde plaatst gekeken worden naar het resultaat behaald tegen de hoger geëindigde teams te beginnen met het resultaat behaald tegen de nr. 1
11. Het terugtrekken van een team is niet mogelijk.

De halve finales en de finales worden gespeeld op vrijdag 24 mei in de zaal van de vereniging Flits/Theresia.
Sporthal De Struyck Oostzijde 132 1502 BL Zaandam
Aanvang is 19.30 uur terwijl de teams worden verzocht om uiterlijk om 19.00 uur aanwezig te zijn en zich bij binnenkomst bij de organisatie te melden.

Met vriendelijke groet,
Joop Broerse
Telefoon 06-53336150 e-mail bekerwedstrijden@nttb-hollandnoord.nl