fbpx
Selecteer een pagina

Wil je zeker weten dat je niets belangrijks mist? Download dan de NTTB App (als je dat nog niet hebt gedaan). Sinds kort gebruiken we de NTTB App ook om belangrijke informatie en updates te sturen. Natuurlijk kan je Tafeltennis.nl bezoeken voor het laatste tafeltennisnieuws en NTTB.nl voor het bondsnieuws. Maar als je geen bericht wilt missen is het handig om de NTTB App op je telefoon te hebben. Een selectie van het belangrijkste nieuws wordt daar vertoond.

Zoals je kan zien zijn we daarin ook echt selectief: alleen het belangrijkste nieuws krijgt een plek. Als je het gelezen hebt is het niet meer prominent in beeld en na maximaal twee weken verdwijnt het bericht vanzelf.

In deze tijd zal het (helaas) vooral over Corona gaan en de gevolgen voor tafeltennis. Toen de lockdown werd verlicht hebben we een bericht geplaatst over de (beperkte) gevolgen daarvan. Als er weer belangrijk nieuws is, wellicht na 8 december, zullen we weer een bericht in de app plaatsen (de aanpassing van een mondkapjesadvies naar een mondkapjesverplichting per vandaag, kan je haast niet gemist hebben, maar wil je weten welke gevolgen dat heeft in de sport, kijk dan hier).

Kortom, download die app en blijf op de hoogte!

Appstore Google Play Store