fbpx
Selecteer een pagina

Foto via Stichting Nederlands Tafeltennis Talent

Hebben jullie competitiespelers van 13 tot en met 17 jaar oud in het afgelopen seizoen nog niet hun verplichte Spelregelbewijs gehaald? Geen zorgen. In verband met de coronacrisis zijn hier geen consequenties aan verbonden zoals boetes. 

Eerder kondigde de NTTB aan dat het spelregelbewijs per 1 juli 2020 een vereiste is voor alle competitiespelers van 13 tot en met 17 jaar. Maar ook voor komend najaars-seizoen zijn er geen gevolgen voor spelers van die leeftijd die hun spelregelbewijs nog niet behaald hebben via Tafeltennis Masterz.

Haal alsnog je Spelregelbewijs!
De kans is groot dat de competities door de versoepelingen na de zomer weer zoals vanouds starten. De tweede helft van 2021 is een mooie periode om ervoor te zorgen als vereniging dat de ‘ontbrekende spelregelbewijzen’ alsnog worden gehaald jullie jeugdleden. Waarom? Spelregelkennis is ontzettend belangrijk. Daarmee win je op een eerlijke en sportieve manier en je leert ontzettend veel van de sport! Spelregelkennis verhoogt het spelplezier.

Speciale omstandigheden
Voor laaggeletterden en spelers die vanwege een beperking het spelregelbewijs niet kunnen halen, kan dispensatie worden aangevraagd. Dit kan door te mailen naar de afdelingen Opleidingen. Ook is het goed te weten dat het Spelregelbewijs vanwege de aangepaste leeftijdsgrenzen vanaf 1 juli 2021 verplicht is voor jeugdspelers tot en met 18 jaar. Omdat het gaat om spelers die een jaar eerder uiteraard 17 waren, heeft dit eigenlijk geen consequenties.

We benadrukken nogmaals het belang van de juiste gegevens in de NTTB-administratie. Met een geldig emailadres en de voornaam kunnen alle NTTB-leden hun spelregelbewijs halen. We verzoeken de ledenadministrateurs hier nogmaals aandacht aan te besteden.

Zo haal je je Spelregelbewijs
Nog geen spelregelbewijs? Dit kan via Tafeltennis Masterz! Helaas zijn er momenteel werkzaamheden aan de website waarom je nu tijdelijk even niet kunt inloggen. Maar spoedig kun je hier snel je Spelregelbewijs halen. Lees alvast hier de handleiding hoe je straks weer kunt inloggen.