Starterstoernooien jeugd

Speciaal voor alle jonge tafeltennissers worden er jaarlijks starterstoernooien georganiseerd. De tafeltennisverenigingen TN, Hercules, Zevenaar en SKF organiseren in samenwerking met afdeling Gelre jaarlijks vier starterstoernooien. Hiermee wordt het toernooiaanbod voor jonge startende tafeltennissers vergroot.

Heb je jonge tafeltennissers op de club die graag mee willen doen aan een toernooi waarbij ze alleen spelers van eigen leeftijd en eigen niveau tegenkomen? Geef hen dan op voor een van de starterstoernooien in Gelre.

Opzet van de starterstoernooien
Tijdens dit toernooi spelen de deelnemers tegen leeftijdsgenoten van hetzelfde niveau. Naast het spelen van wedstrijden worden er ook leuke side-events georganiseerd. Indien de zaalruimte het toelaat wordt er ook een tafeltennisfun-ruimte ingericht. Kortom een gezellige dag!

Voor wie?
Iedereen in de leeftijd t/m 13 jaar die komend seizoen 5e klasse gaat spelen, of nog geen competitie speelt, mag meedoen.

Altijd prijs!
Alle deelnemers ontvangen een leuke prijs. Voor de winnaars zijn er uiteraard mooie bekers te verdienen.

Programma seizoen 2017/108
n.n.b.                                 

De ‘’superdeelnemer’’ – mogelijk gemaakt door Game11
Doe mee aan alle starterswedstrijden en ontvang de ‘’superdeelnemer’’ prijs! Heb jij aan alle vier de starterstoernooien deelgenomen? Dan verdien jij een leuke prijs beschikbaar gesteld door Game11.