Toernooien

Het spelen van toernooien is ontzettend leuk om te doen! Jaarlijks worden er in Gelre best wat toernooien georganiseerd, een overzicht van alle toernooien vind je terug in de online kalender of in onderstaand Excel bestand.

Toernooikalender
In de toernooikalender bevinden zich allerlei toernooien:  Landelijke toernooien, afdelingstoernooien en verenigingstoernooien. Om de kalender compleet te maken is input vanuit verenigingen noodzakelijk.

Link naar Toernooikalender 2017/2018_Excel bestand
Link naar online kalender

Landelijke toernooien
De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert op jaarbasis heel wat toernooien zoals de meerkampen, de ranglijsttoernooien en diverse NL kampioenschappen.

Afdelingstoernooien
De kaderleden van de afdeling Gelre organiseren jaarlijks ook diverse toernooien. Denk hierbij aan de afdelingskampioenschappen, de Beijnvoortbeker en de Wiltschutbeker.

Verenigingstoernooien
Tafeltennisverenigingen die een eigen tafeltennistoernooi organiseren waaraan spelers van buiten de vereniging ook aan mee mogen doen noemen we open-deelname toernooien. De toernooien waarbij de deelname open is voor spelers van andere verenigingen worden ook in de kalender opgenomen. Lees hier meer over een toernooi aanmelden in de kalender.