29 augustus 2019

Workshop Table Stars Challenge Gelre

Uitnodiging: Table Stars Challenge workshop woensdag 16 oktober in Rheden

Aan alle tafeltennistrainers die lesgeven aan jeugdige tafeltennissers: Table Stars Challenge is vanaf nu beschikbaar! Zet TS Challenge in als vervolg op de Table Stars kennismakingslessen om kinderen op een leuke en speelse manier de beginselen van het tafeltennis aan te leren. Ga jij met hen de ‘Challenge’ aan?

Onlangs is het nieuwe lesprogramma Table Stars Challenge gelanceerd, speciaal voor alle geïnteresseerden wordt er in iedere afdeling een gratis workshop aangeboden. In Limburg vindt de workshop plaats op woensdag 16 oktober bij TTV Slagvaardig.

Wanneer:    Woensdag 16 okotber 2019
Waar: TTV Slagvaardig
Adres: IJsselsingel 3, 6991 ZP Rheden
Tijd: 20.00 – 22.30 (19.45 inloop)

 

De Table Stars Challenge workshop

De workshop zelf bestaat uit een dagdeel van 2,5 uur. De workshop is geschikt voor personen met én zonder trainersdiploma. Voor gediplomeerde trainers telt de deelname aan de workshop mee voor hun licentiebehoud. Challenge richt zich op de kinderen die lid zijn geworden van de tafeltennisvereniging met als doel de kinderen spelenderwijs de basisfacetten van de tafeltennissport aan te leren zodat ze klaar zijn voor de (starters)competitie. Met Challenge leren de kinderen de basistechnieken tafeltennis, ze leren de spelregels kennen en ze leren hoe je een wedstrijd moet spelen én tellen.

Table Stars Challenge documentatie aanvragen
De benodigde documentatie, aankleding en lesmaterialen kunnen besteld worden bij de Tafeltennisbond. Je hebt in ieder geval nodig: 1 handleiding, per deelnemend kind de 7 examenkaarten en het Challenge diploma. Daarnaast zien we graag dat verenigingen het Table Stars T-shirt inzetten als cadeau aan de speler. Ook bieden we verenigingen de mogelijkheid om de documentatie digitaal aan te vragen, de vereniging print dan zelf de examenkaarten en het diploma uit. 

ACTIE 2019: Ontvang per kind de examenkaarten, het diploma én het T-shirt gratis! De actievoorwaarden vind je in het bestelformulier, tabblad 2.  

Download hier het bestelformulier - > insturen naar groot@tafeltennis.nl.