09 mei 2018

Verslag TT2 Cursus Gelre

Negen deelnemers hebben afgelopen maanden deelgenomen aan de cursus voor tafeltennis trainer 2. Ze zijn zeven bijeenkomsten bij elkaar gekomen om meer te leren over het geven van een training en de organisatie daarom heen. Onderwerpen die besproken werden zijn onder andere; techniek, werving en behoud, materiaal, coachen en het geven van meerbaltraining.

Dee deelnemers hebben met elkaar leuke en originele oefeningen verzonnen. Daarnaast zijn er verschillende kleine trainingen aan elkaar gegeven om de geleerde theorie toe te passen in de praktijk. Eén van de deelnemers bereidde een kleine training voor en deze werd gegeven aan de overige deelnemers. Later werd er over gesproken en feedback gegeven, om van elkaar te kunnen leren.

De cursus dagen zitten er nu op, wat alleen nog wacht zijn de opdrachten en als laatste het examen. De deelnemers gaan met goede moed richting het examen.

TTV Hutaf bedankt voor het gebruik van de accommodatie en Martijn Spithoven van detafeltennistrainer.nl bedankt voor de fijne lessen.