06 juni 2019

Verslag ALV NTTB Gelre

Op woensdag 5 juni 2019 was de Algemene leden vergadering van de Nederlandse Tafeltennisbond afdeling Gelre. Dit jaar waren we te gast bij TTV Hutaf in Huissen.

In verband met het aftreden van onze voorzitter, Wim Fennis, leidde bestuurslid Michel Ebben de vergadering. Michel werd bijgestaan door bestuurslid Frank du Bois. Daarnaast was Antoinette de Jong van het bondsbureau aanwezig om te notuleren.

Naast het afscheid van Wim Fennis, werd er ook afscheid genomen van Ruud van Gerrevink. Ruud is namens de afdeling Gelre actief geweest als bondsraadslid.

Naast de formele zaken werden er ook presentaties gegeven door Kracht en Vriendschap over de clinic van Bettine Vriesekoop, Litac over Table Stars, en afdelingsondersteuner Martijn Spithoven over zijn werkzaamheden en mogelijkheden bij het ondersteunen van verenigingen.

Ook was er weer de uitreiking van de vereniging van het jaar, geregeld door Rikie Reuling. TTV SKF Veenendaal werd 3e, Cevelum uit Cuijk 2e en de 1e prijs ging naar Odion uit Gaanderen.  

We willen alle aanwezigen bedanken voor de komst.