10 januari 2019

Toptoernooi bij SKF

Tafeltennisvereniging SKF bestaat 70 jaar en dat wordt flink gevierd in Veenendaal. In de “jubileummaand” januari worden tal van leuke activiteiten georganiseerd. Een van deze activiteiten is het Sassenus Packaging/SKF Toptafeltennistoernooi. Op vrijdag 25 januari zullen er vele toptafeltennissers in actie komen tijdens dit fantastische evenement.

Heren:
Bij de heren zijn de Duitser Hermann Muelbach en Barry Wijers de hoogst geplaatsten. Maar met onder andere de oud Nederlands Kampioenen Michel de Boer en Martijn de Vries als gevaarlijke outsiders belooft het een spannende strijd te worden. Ook de sterke Kazeem Nasiru en Koen Hageraats zullen in actie komen. Eigen SKF spelers Pieters van den Berg en Dicky de Jong zullen gaan proberen om met behulp van de steun van het eigen publiek voor een stunt te zorgen.

Dames:
De dames lijken op voorhand aan elkaar gewaagd en een grote favoriet voor de titel is er niet. Rianne van Duin is de hoogst geplaatste speelster, maar zij zal grote concurrentie ondervinden van de sympathieke Sanne de Hoop en Tanja Helle. Ook de jeugdige talenten Emine Ernst en Rachel Gerarts hebben grote stappen gemaakt en mogelijk kunnen zij al bij de top aanhaken. Melanie Bierdrager is de speelster die namens SKF de strijd zal aangaan. Jacintha de Hoop en oud-SKF speelster Tali Cohen completeren het deelnemersveld.

Toernooi:
Het toernooi wordt gespeeld op vier tafels, zowel de dames als de heren zullen worden verdeeld in twee poules van vier. Het toernooi staat gepland van 18:00 uur tot 22:30 uur en de toegang is gratis.

Dus wil je een keer toptafeltennis van dichtbij aanschouwen, kom dan op vrijdag 25 januari naar de zaal van SKF aan de Wageningselaan 1a in Veenendaal.