16 februari 2017

Reminder: Uitnodiging starterstoernooi bij TTV Zevenaar zaterdag 4 maart

Op zaterdag 4 maart organiseert TTV Zevenaar een starterstoernooi voor beginnende jeugdspelers. Dit is het 3e starterstoernooi uit een reeks van 4. Tot nog toe zijn er niet voldoende aanmeldingen om het toernooi door te laten gaan. We hopen dan ook dat er nog een aantal verenigingen hun jongste jeugdspelers aanmelden voor dit leuke starterstoernooi.

- Uitnodiging
- Poster

Deelname
In principe bedoeld voor alle kinderen die nog geen competitie spelen en alle kinderen uit de 5e klasse. Op de flyer staan de "officiële" regels. Kinderen die echt nog beginner zijn maar al 1 of 2 jaar ouder dan 13 mogen ook best meedoen en een speler die al in de 4e klasse speelt, om welke reden dan ook, maar die eigenlijk nog 5e klasser is (laag percentage 4e klasse) is ook welkom. Geef dit wel even aan op het inschrijfformulier.

Niveau spelers
Op het inschrijfformulier is ruimte voor opmerkingen. Als je spelers hebt die beter of minder goed zijn dan hun leeftijd doet vermoeden geef dat dan even aan. We delen altijd in op basis van de info die we hebben en op gevoel. Zo worden 5e klassers met een laag percentage niet in een poule met de betere 5e-klassers ingedeeld, maar lager. Het is zinloos ze te laten verliezen van kinderen waar ze in de competitie ook al een paar keer van hebben verloren. Uiteindelijk komt het altijd goed, maar de ene starter/beginner is de andere niet. 

Dit toernooi is een voortzetting van het Starters-/Beginnerstoernooi dat eerder georganiseerd werd door DSV Relax in Didam. Op  website www.dsv-relax.nl staat nog een filmpje van 2012. Dat geeft in ieder geval een beeld van het niveau en laat zien dat er échte beginners meedoen. 

Neem voor vragen contact op met Donovan Willemse