06 november 2018

introductiecursus Trainers 55+

De NTTB afdeling GELRE organiseert in samenwerking met Theo Rieken een laagdrempelige introductiecursus. De cursus is  specifiek bestemd voor allen die training geven aan of het begeleiden van 55+ groepen.

Afgaande op de ervaringen van onze docent met dergelijke cursussen blijkt dat de deelnemers vooral geïnteresseerd zijn in de technieken van slagen, voetenwerk en het aanleren en corrigeren hiervan. Natuurlijk wordt eveneens aandacht besteed aan het leiding geven. Dat betekent dat u minimaal 80 procent van de cursustijd actief bent in de speelzaal. In bijlage 1 enige informatie over de inhoud.

Verder geen zorgen over studieopdrachten of een toets. De aanwezigheid en het meedoen tijdens de bijeenkomsten is de enige investering die wordt gevraagd.  Na ontvangst van de deelnemersvergoeding ontvangen de deelnemers voor aanvang van de cursus een uitgebreide hand-out om deze eens te raadplegen op de momenten dat u dat nodig acht.

Docent

Theo is jarenlang in dienst geweest als opleidingsfunctionaris van de NTTB. Als docent heeft hij vele cursussen op allerlei niveaus  verzorgd. Daarnaast is hij actief geweest als trainer voor zowel recreanten, beginners, afdeling spelers als topspelers.  Verder een actief deelnemer van een 55+ groep en zo af en toe kan hij het niet laten om wat tips te geven aan zijn medespelers of een training te verzorgen.

Belangstelling

Hebt  u of een ander lid van uw verenging belangstelling dan kunt u zich tot  22 november 2018  aanmelden via het onderstaand (bijlage 2) aanmeldingsformulier. Let op: minimaal aantal deelnemers 10. Maximaal 15.

Cursusplaats

Tafeltennis Nijmegen, Luciaweg 9, 6523 NK Nijmegen. Telefoon 024-3888675.

Vijf bijeenkomsten

Donderdag 29 november en de donderdagen 6, 13, 20 en 27 december 2018. Reserve datum donderdag 3 januari 2019. Van 10.15 tot 13.00 uur. Sportkleding verplicht.

Deelnemersbijdrage

De kosten, inclusief de te ontvangen hand-out,  bedragen € 75. Het bedrag hoeft pas voldaan te worden na ontvangst van bevestiging van deelname. Zie verder aanmeldingsformulier (bijlage 2).

Vragen over de introductiecursus neem dan even telefonisch of per e-mail contact op met Theo:

Telefoon: 06-41457816  --   E-mail: t.rieken1941@gmail.com

De uitnodiging