21 maart 2019

Gratis Fifty+ViTT workshop

Wil je als vereniging graag ouderen binden aan je club en werken met het Fifty+ViTT programma? Kom dan naar de gratis workshop voor trainers over het Fifty+ViTT programma.

Deze workshop wordt gegeven door Marit Martens-Scheers, die dit programma voor en met de Nederlandse Tafeltennisbond ontwikkelde. Circa 15 verenigingen werken al met dit uitstekende programma voor ‘ouderen’ die (weer) willen gaan bewegen/sporten, maar niet op een te intensieve manier. Daarnaast is het sociale aspect in deze leeftijdscategorie een belangrijk onderdeel.

Marit laat naast de organisatorische en inhoudelijke kant ook zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je een leuk en passend programma kunt aanbieden voor ouderen, waarbij plezier voorop staat! 

Datum en locaties

Woensdag 29 mei in Nijmegen bij Tafeltennis Nijmegen

Tijd

Van 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor deze gratis workshop kan door te mailen naar opleidingen@tafeltennis.nl. Vermeld in je mail je naam, je bondsnummer en de locatie. Deze workshop geldt als bijscholing voor behoud van de trainerslicentie en wordt automatisch verwerkt in het online licentiesysteem. We hopen zo veel mogelijk deelnemers te begroeten bij deze workshops!