09 april 2018

Afdeling Gelre is op zoek naar een Afdelings Competitie Leider Jeugd (AJCL)

Afdeling Gelre is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de afdelingscompetitie jeugd - vanaf het seizoen 2018/2019 wilt coördineren. Johan Schuurman heeft kenbaar gemaakt na de huidige competitie zijn functie als AJCL neer te leggen. Wij vinden het uiteraard jammer dat hij stopt en bedanken hem alvast via deze weg voor de afgelopen 2 jaar. 

Het afdelingsbestuur begroet graag voor het seizoen 2018/2019 een nieuwe collega die de functie Afdelings Jeugd Competitie Leider (AJCL) invult. De AJCL maakt naar aanleiding van de teamopgave van de verenigingen, een indeling op sterkte, voor de jeugdcompetitie. Hierbij maakt hij of zij gebruik van alle gegevens die in N.A.S. beschikbaar zijn. In onderstaand document wordt weergegeven welke taken er bij de functie horen en wat er van je gevraagd wordt. 

Vacature en functieomschrijving AJCL

Lijkt het je leuk om de functie te vervullen of heb je vragen? Neem dan contact op met afdelingsbestuurslid Michel Ebben via wedstrijdzaken@nttbgelre.nl
Heb je inhoudelijk vragen dan kun je ook contact opnemen met Johan Schuurman via j-schuurman@xs4all.nl, hij vertelt graag over zijn taken als AJCL.