19 april 2018

Aanbod thema avonden én in klein gezelschap met elkaar kennis delen + samenwerken

In april had de afdeling Gelre de intentie om drie regiobijeenkomsten te organiseren, helaas wegens onvoldoende animo konden de bijeenkomsten niet doorgaan. In plaats van drie grote regiobijeenkomsten te organiseren zal het AB nu inzetten op het aanbieden van losse thema avonden en bijeenkomsten in een kleiner gezelschap. 

Thema avonden
Momenteel staat de vraag uit bij de landelijke Tafeltennisbond om een expert ‘’ouderentafeltennis’’’ een workshop te laten verzorgen in Gelre . De doelgroep ''ouderen'' groeit nog ieder jaar en de sport tafeltennis is voor hen uitermate geschikt om vitaal en sociaal te blijven. Vandaar een zeer interessante en kansrijke doelgroep voor tafeltennisverenigingen. Meer informatie volgt zodra data en locaties bekend zijn. 

Samenwerken in kleiner gezelschap
Ook zal er bekeken worden of er animo is om in een kleiner gezelschap met soortgelijke verenigingen of verenigingen met hetzelfde vraagstuk om tafel te gaan. Op deze manier kunnen de clubs kennis met elkaar delen en wellicht kan er een samenwerking ontstaan. Het AB zal verenigingen proactief benaderen maar we hopen natuurlijk ook dat verenigingen zelf de eerste stap nemen om aan te kloppen bij het AB of een naburige vereniging.

  • Op basis van geografische locatie
  • Op basis van accommodatie eigen accommodatie / huur accommodatie
  • Op basis van ledenaantallen clubs met veel leden / clubs met weinig leden
  • Op basis van hetzelfde vraagstuk; sponsorwerving, starten met jeugdafdeling, website etc.
  • ...

Als je graag met andere verenigingsbestuurders, trainers of andere verenigingsvrijwilligers om tafel wenst te gaan, neem dan contact op met de Afdelingsondersteuner via afdelingsondersteuner@nttbgelre.nl.