Afdelingstraining

Afdeling Gelre werkt samen met detafeltennistrainer.nl en biedt jonge talenten de mogelijkheid om onder proffesionele begeleiding extra trainingsuren te maken.

Gelre werkt samen met Martijn Spithoven, oprichter van het bedrijf ‘’detafeltennistrainer.nl’’. Martijn verzorgt samen met Lars Wildenborg alle afdelingstrainingen in Gelre. Wij zijn blij met de expertise van deze professionele krachten en hopen hiermee de talenten in Gelre een extra trainingsaanbod op maat aan te bieden. Meer informatie over detafeltennistrainer.nl

Afdelingstraining – pupillen & welpen
Jonge tafeltennissers (pupillen en welpen) die graag extra willen trainen kunnen deelnemen aan deze  afdelingstraining. De spelersselectie wordt gemaakt door de afdelingstrainer en is gebaseerd op leeftijd, tafeltenniservaring, huidig niveau, potentie, intrinsieke motivatie en houding. Bij interesse kun je contact opnemen met Martijn Spithoven, er volgt dan een test training om te bekijken of de speler geschikt is.

De trainingen vinden plaats op zaterdag en zondag van 10.00 uur – 13.00 uur bij de Treffers in Arnhem. Neem voor vragen en de exacte data contact op met martijn@detafeltennistrainer.nl 

Na afloop van de training wordt er met een klein groepje ook nog 1 uur individueel gewerkt. Wie hiervoor in aanmerking komt wordt bepaald door de afdelingstrainers, in overleg met het bestuurslid sportzaken.

Op dit moment nemen de volgende kinderen deel aan de afdelingstraining: Bastian Ramakers (TVO), Bram Diepeveen (TVO), Cas Swachofer (TVO),  Feng Janssen (de Treffers), Iris Leskens (SKF), Lucu Goris (Hutaf), Mathijs Reef (de Treffers), Nina Goris (Hutaf), Roemer de Koning (TN), Senne Swachofer (TVO), Sophie Bongers (Hutaf), Stijn Stellaard (Hutaf) en Sabina Sapkota (TVO).