fbpx
Selecteer een pagina

Para-tafeltennis speler Yannick Paredis gaat stagelopen bij de NTTB op de afdeling financiën. De 17-jarige, die doordeweeks op Papendal woont, stelt zich voor.

“Mijn naam is Yannick Paredis, ben 17 jaar en woon tijdens weekdagen in Arnhem op het topsportcentrum Papendal. In het weekend ben ik meestal in Budel (Noord Brabant) te vinden bij mijn ouders en mijn trouwe viervoeter. Momenteel volg ik als eerstejaars de opleiding financiële administratie bij Rijn Ijssel te Arnhem.

Natuurlijk ben ik gek op tafeltennis en ik maak deel uit van het Parateam-NL tafeltennis. Ik speel para-tafeltennis omdat ik dystonie heb, een stoornis in de aansturing van de hersenen waardoor ik onwillekeurige bewegingen krijg. Maar ook in het reguliere circuit sta ik mijn mannetje 😉. Samen met mijn vader speel ik in de eerste klasse bij Budilia. En natuurlijk is mijn droom: het halen van de spelen in Parijs. Wil je meer van me weten, kijk dan gerust eens op mijn eigen website.

De komende tijd loop ik stage bij de Nederlandse Tafeltennisbond bij het team administratie. Ik wil mijn stage graag bij de NTTB doen, omdat ik benieuwd ben hoe de administratie en de financiën eruit zien bij een sportbond. En wat is er nou mooier dan dat bij je eigen bond te doen! Ik ben de NTTB dan ook dankbaar dat ik stage mag lopen. Ik heb er zin in!”

Je kunt Yannick bereiken door te mailen naar yannick@tafeltennis.nl.