fbpx
Selecteer een pagina

Onze nieuwe stagiair Hannah de Ruiter stelt zichzelf voor. Deze tafeltennisspeelster uit de eredivisie gaat stagelopen op de afdeling Marketing & communicatie. Welkom bij het team Hannah!

“Ik ben Hannah de Ruiter. Ik ben 17 jaar oud en ik zal de komende maanden deel uit maken van de afdeling marketing & communicatie binnen de NTTB. Zelf speel ik eredivisie dames bij TTV Tanaka en hoofdklasse bij de senioren bij de club TTV Vice Versa’51. Ik ben dus wel bekend in het sportwereldje en wil daarom ook mijn steentje bij dragen bij de NTTB.

Afstudeerjaar
Ik zit momenteel in mijn afstudeerjaar van het Johan Cruijff College in Roosendaal, waar ik een versnelde Mbo-opleiding doe. Hierna wil ik graag naar het HBO en daarna het liefst heel de wereld rondreizen. Dit is ook zeker een andere passie van mij naast tafeltennis. Ook een andere hobby van mij is fotograferen, ik heb dit een beetje van mijn vader geërfd, ook wel bekend als Rob de Ruiter, de NTTB fotograaf (zie het interview Flitsende NTTB-fotograaf Rob de Ruiter combineert zijn twee passies).

Stage
Omdat deze stage vooral gericht is op de marketing & communicatie binnen de NTTB, ga ik mij daar ook vooral op richten. Ook ga ik mij inzetten voor verschillende projecten van PingPongbaas.

Mocht je naar aanleiding van dit verhaal vragen hebben of willen weten wat ik voor jou of je vereniging kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op! via deruiter@tafeltennis.nl. Ik heb er zin in!.”