fbpx
Selecteer een pagina

Vanaf vandaag kan iedereen die dat wil zijn spelregelkennis oefenen en eventueel zijn Spelregelbewijs halen. Dat kon natuurlijk al, maar het is nu niet meer nodig om vooraf contact te leggen met het bondsbureau om als lid ingevoerd te worden in het systeem.

Hoe je kunt registreren en inloggen wordt uitgelegd op deze pagina.

Emailadressen
We verzoeken de (ledenadministrateurs van de) clubs om te controleren of alle emailadressen van de leden in NAS zijn ingevoerd en waar mogelijk te controleren of deze nog juist zijn. Want alleen bij een correct emailadres kan de tafeltennisser zijn inloggegevens ontvangen. En ook de voornaam is gewenst (circa 200 voornamen ontbreken nog in NAS).

Wanneer een emailadres is ingevoerd in NAS, moet het vervolgens ingelezen worden in TafeltennisMasterz. Het is dus niet direct beschikbaar, er gaat minimaal een (werk-) dat overheen.

Digitaal Wedstrijdformulier, digitale ledenpas en NTTB App
Ook voor de NTTB App, met de digitale ledenpas en het digitaal wedstrijdformulier, is de combinatie van het bondsnummer en het daaraan gekoppelde emailadres de manier om te registreren.

Nu de sport stil ligt, is het een goed moment om de administratie op dit punt op orde te brengen. En de leden de kans te geven om hun spelregelkennis bij te spijkeren!