fbpx
Selecteer een pagina

Van 1 tot en met 5 maart organiseren we het digitale NTTB tafeltennis ledencongres. Op woensdag 3 maart is er een divers programma: er is een tafeltennismiddag voor jongeren, een bijeenkomst voor para-verenigingen én een webinar vol tips & tricks over social media en communiceren tijdens corona.

1. Tafeltennismiddag voor jongeren (tot 14 jaar oud) van 16.00 tot 17.00 uur.
2.
Bijeenkomst para-verenigingen van 19.30 tot 21.30 uur.
3. Social Media & communiceren tijdens de coronacrisis van 19.30 tot 21.00 uur.

Schrijf je hier in voor deze of andere workshops!

Lees hieronder alle informatie over de workshops en bekijk ook het volledige programma.

 

 

Tafeltennismiddag voor jongeren (tot 14 jaar oud)
Hoeveel weet jij van tafeltennis? Daar zijn we erg benieuwd naar! Doe mee met onze tafeltennisquiz voor leden tot en met 14 jaar en vertel jouw tafeltennisvrienden ook dat ze meedoen! Kruip achter de webcam, doe mee en win prijzen! We blijven bovendien niet alleen maar stilzitten, maar komen ook samen gezellig in beweging omdat we van sporten houden!
Bijeenkomst para-tafeltennisverenigingen
We organiseren jaarlijks een bijeenkomst met de para-tafeltennisverenigingen om met hen in gesprek te gaan over de diverse ontwikkelingen binnen para-tafeltennis. Deze bijeenkomst staat
zoals gebruikelijk open voor alle verenigingen, niet alleen die waar para-tafeltennis al bekend is, maar ook die met belangstelling om actief te worden met deze doelgroep.

Het afgelopen jaar heeft er veel stilgelegen, maar op de achtergrond is er toch veel gebeurd. We denken hierbij onder andere aan spelregels en dispensatieregelingen, ontwikkelingen bij het
schuiftafeltennis en de wedstrijdsport, G-tafeltennis, para-tafeltennis in trainersopleidingen en de start van het project “Werving, Opvang en Behoud” para-tafeltennis.

Namens de Commissie Para-Tafeltennis geven Peter van der Vlist, Saskia Meijer en Ineke de Graaf je een update van al deze ontwikkelingen. Hierbij krijg je ook zelf de kans om vragen te stellen. Wil je zelf een onderwerp inbrengen, neem dan contact op met Ineke de Graaf, paratafeltennis@tafeltennis.nl.

Social Media & communiceren tijdens Corona
Social mediakanalen zijn in deze tijden onmisbaar voor clubs! Het is zeker in deze tijd DE manier om je leden, potentiële leden, ouders en overige belangstellenden te bereiken! Hoe kun je social media optimaal inzetten bij jouw club?

Daan de Jong, communicatiemedewerker van de NTTB, geeft tips en tricks en helpt jouw club om een strategische social media-aanpak op te stellen. Ook een stukje communicatiemanagement
tijdens de coronacrisis komt voorbij.