fbpx
Selecteer een pagina

Foto van de vorige bondsraad op zaterdag 4 juli 2020.

De Bondsraadsvergadering van zaterdag 21 november wordt vanwege de coronamaatregelen digitaal gehouden. Via Microsoft Teams komt de Bondsraad dus voor het eerst op een digitale manier bijeen.

Belangstellenden die de Bondsraad digitaal willen bijwonen, kunnen zich melden bij Antoinette de Jong via jong@tafeltennis.nl. Zij ontvangen vrijdagmiddag een link en instructie.

Niet iedereen krijgt rechten om te spreken in deze vergadering, in verband met de structuur van deze digitale meeting. In bijzondere gevallen is het toch mogelijk dat de voorzitter een niet-Bondsraadslid verzoekt om een toelichting op een agendapunt te geven. In dat geval krijgt een toehoorder de mogelijkheid om te spreken.

Er zal gestemd worden via de chat door de daartoe bevoegde Bondsraadleden tijdens deze vergadering. Genodigden hebben een brief ontvangen, waarin zij zich kunnen aanmelden voor de Bondsraadsvergadering.

Bekijk de agenda van de Bondsraadsvergadering van zaterdag 21 november.

De gehele Bondsraadsvergadering is in de week na de Bondsraadsvergadering helemaal te bekijken via de kanalen van de NTTB.