fbpx
Selecteer een pagina


Op donderdag 4 maart komt de interessante wereld van de mentale training voor jou als speler aan bod tijdens het digitale NTTB Congres. Ook kun je deelnemen aan een webinar over Tafeltennis Masterz.

  1. De interessante wereld van mentale training voor jou als speler – van 19.90 tot 21.30 uur.
  2. Tafeltennismasterz Spelregelbewijs (training met examen?) – van 16.00 tot 17.30 uur.Schrijf je in voor deze en andere workshops!

 

Lees hieronder alle informatie over de workshops en bekijk ook het volledige programma.

De interessante wereld van de mentale training voor jou als speler

Je speelt al jaren op een leuk niveau. Je traint wekelijks om je sterke punten nog meer te versterken en je zwakheden te laten verdwijnen. En dan speel je de wedstrijden en het wordt spannend. De ballen waar je altijd op kon vertrouwen gaan nu plotseling mis. Je sterke service gaat opeens te hoog over het net en het effect is ook veel minder dan anders. Je speelt een goede wedstrijd, maar verliest uiteindelijk toch. Kortom je zou mentaal best wel wat beter willen zijn.

Jeugdbondscoach Titus Damsma neemt je mee in de interessante wereld van de mentale training. Aan de hand van enkele eenvoudige modellen legt hij uit wat er in een wedstrijd met een speler kan gebeuren. Tijdens de workshop krijgen de deelnemers praktische informatie mee en wordt ook kort geoefend met bepaalde vaardigheden. Aan de hand van aspecten als concentratie, aandacht, afleiding en ontspanning gaan we kijken waar voor de meeste spelers ‘quick wins’ te behalen zijn. Zaken die in de volgende training en de volgende wedstrijd al te gebruiken zijn.

Tafeltennismasterz Spelregelbewijs (training met examen)

Slaat jouw tegenstander wel of geen foute service? Wie mag er een time-out nemen en wanneer? Twijfel je of je tijdens een rally recht hebt op een let? Antwoorden op deze vragen en vele andere vind je in de digitale spelregelmodule ‘TafeltennisMasterz’, waarmee iedereen zijn of haar Spelregelbewijs kan halen. Blijf met tafeltennis bezig en haal juist nu je Spelregelbewijs onder leiding van onze Jeugdbondscoach en Top 12 winnares!