fbpx
Selecteer een pagina

Waar voor je geld

De NTTB heeft een groot vertrouwen in de werkwijze van het CTO en de opzet van het CTO tafeltennis Papendal. Het stelt ruime middelen beschikbaar om een goed en omvangrijk programma aan te bieden. Er zijn drie fulltime trainers beschikbaar voor het CTO tafeltennis Papendal. Er wordt een internationaal programma met stages en toernooien gedraaid. Ook zijn er regelmatig buitenlandse spelers en speelsters op Papendal aanwezig om mee te trainen. De NTTB zorgt voor een goede sportaccommodatie en goede materialen. De kamers op Papendal, Warnsborn en het Dorp worden tegen een geringe vergoeding door de NTTB beschikbaar gesteld.

Van de spelers en ouders wordt verwacht dat zij de maaltijden, de schoolkosten en eventueel de reiskosten naar school bekostigen. De maaltijden in het topsportrestaurant worden voor een schappelijke prijs, inclusief € 1,50 CTO-korting, beschikbaar gesteld. Voor uit-huiswonende, leerplichtige sporters kan er extra kinderbijslag worden aangevraagd.

Meer weten?

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met coördinator technische zaken, Marcel Kraa (kraa@tafeltennis.nl). Verder is er aanvullende informatie te vinden op de website van het CTO: www.ctopapendal.nl