fbpx
Selecteer een pagina

Agenda

dec
5
zo
2021
OTC Toernooi Hilversum, TTV Hilversum @ Sportzaal Vaartweg
dec 5 hele dag

Geplaatst op: 28/11/2021

Ondanks verscherpte coronamaatregelen kan het OTC-toernooi op 5 december in Hilversum doorgang vinden.,
Uiteraard houden we ons strikt aan de coronamaatregelen die door de overheid zijn vastgesteld. Alle deelnemers moeten bij binnenkomst een geldig corona toegangsbewijs (CTB) of recent testbewijs tonen en 1,5 meter afstand houden. Blijf thuis en meld je af als je corona-gerelateerde klachten hebt. Het advies is geen handen te schudden, maar geef een box of een elleboog.
De kantine is gewoon open en ons barteam staat als vanouds klaar om iedereen te voorzien van de nodige hapjes en drankjes.
De aanvangstijd is 10.00 uur en de zaal gaat een uur eerder open.
Er wordt gespeeld in poules van maximaal 8 personen, tot de 11 en best of 5.
Het inschrijfgeld bedraagt € 5,50 voor niet-OTC leden en € 4,– voor OTC-leden.
Op dit moment is er nog plaats voor nieuwe inschrijvingen, dus mocht je nog leden van je club weten die mee willen doen dan kan dit nog.

mrt
20
zo
2022
Maasland Teamtoernooi
mrt 20 hele dag

OTTC wil graag het 51e Maasland Teamtoernooi organiseren op 20 maart 2022.
Meer informatie volgt!

apr
6
wo
2022
Wereld Tafeltennisdag
apr 6 hele dag

Alle informatie over Wereld Tafeltennisdag 2022 is te lezen op https://www.ittffoundation.org/news/details/wttd-2022-promoter-call-opens

apr
22
vr
2022
Koningsmatch @ Heel Nederland
apr 22 hele dag
Koningsmatch @ Heel Nederland
In 2022 zijn de Koningsspelen op vrijdag 22 april. 

De Koningsspelen zijn een mooie kans om kinderen in het primaire onderwijs kennis te laten maken met onze sport.

Het organiseren van de Koningsspelen is voor veel basisscholen een klus. Daarbij kunnen ze de hulp van lokale sportverenigingen goed gebruiken. Om scholen en verenigingen in de buurt eenvoudig aan elkaar te koppelen, is er de Koningsmatch.

Via een online platform kunnen sportaanbieders eenvoudig aan basisscholen in de buurt laten weten dat ze mee willen helpen. Zo help je niet alleen de school, maar laat je op een eenvoudige manier een grote groep kinderen kennismaken met onze sport en werf je misschien zelfs nieuwe leden!

Lees op deze Koningsmatch Informatiesheet wat de voordelen zijn of bekijk deze video.

Wil jij met jouw vereniging een bijdrage leveren aan het sportieve gedeelte van de Koningsspelen? Of wil je meer informatie?

Neem dan een kijkje op www.koningsspelen.nl/informatie/koningsmatch

 

 

 

 

 

 

jun
25
za
2022
EK Veteranen @ Rimini, Italië
jun 25 – jul 2 hele dag

https://www.ettu.org/en/events/european-veterans-championships/general-information/

jul
27
wo
2022
Eurogames @ Tafeltennis Nijmegen
jul 27 – jul 30 hele dag

EuroGames Nijmegen 2022 will be an inclusive sporting event with about 15 different sports and about 2.000 participants of all levels. The games will take place from July 27 – 30 in Nijmegen. Besides the sports tournaments, EuroGames Nijmegen will include side events and a public program #Lovetomove.

Rainbow City Nijmegen is a city full of culture, nature and sports. A healthy city that believes that participation is more important than winning. EuroGames is licensed by the European Gay & Lesbian Sports Federation.

Join us in Nijmegen for the EuroGames on July 27- 30 2022

Registration opens August 2021

Table Tennis (not yet confirmed)

aug
5
vr
2022
The Parkinson Games @ TU Eindhoven
aug 5 – aug 6 hele dag

Wat zijn The Parkinson Games

De Olympische Spelen zijn voor veel mensen het ultieme sportevenement.
Dit geldt ook voor mensen met Parkinson. Zij passen echter niet binnen de huidige wedstrijden als Paralympics (geen armen en/of benen en/of blind) en Specialympics (Syndroom van Down).
Parkinson2Beat organiseert daarom haar eigen ‘olympische spelen’ genaamd The Parkinson Games, samen met lotgenoten uit andere landen.
Meer info…

Waar en wanneer

Eindhoven, de prachtige en vriendelijke stad met al haar technisch vernuft, is de locatie voor The Parkinson Games 2022.
De sportactiviteiten vinden plaats op 05 en 06 augustus 2022 als we te gast zijn bij de Technische Universiteit Eindhoven en bij Eindhoven Atletiek. Op 04 augustus is er een Welkomstborrel en – diner in het ParkTheater.
Meer info…

Deelnemers en inschrijven

De The Parkinson Games staat open voor deelnemers met de Ziekte van Parkinson. Waarbij meedoen het belangrijkste is.
Het is zelfs mogelijk je nu al aan te melden. Je reserveert dan alvast een plaats in dit mooie evenement. Klik op het juiste inschrijfformulier:
– deelnemer
– begeleider

Welke sporten

De sporten zijn speciaal gekozen voor mensen met Parkinson.
Het betreft sporten als atletiek (100m, 800m, 5km, verspringen en kogelstoten), badminton, basketbal (3×3), boksen, curling, darten, duathlon, golfen, jeu des boules, spinning, squash, tafeltennis, tennis, voetbal en zwemmen.
Bij basketbal hebben we ook strafworpen nemen en bij voetbal het nemen van strafschoppen.
Tenslotte zal bij het golfen naast het lopen van 9 holes ook een wedstrijd worden gedaan in putten en pitchen.
De duathlon is een zwemloop (10 km lopen en 1 km zwemmen)

Hoe

Het event ademt vele typische olympische plechtigheden.
Zo zullen de deelnemers tijdens de openingsceremonie als land het Eindhovens atletiekstadion binnenlopen inclusief een drager van de vlag.
Ook is er een fakkeldrager die na het openingswoord het Parkinsoniada vuur zal ontsteken.
Dit is ook de start van een spectaculaire show die momenteel wordt georganiseerd door dezelfde mensen als bij de Olympische Spelen van 2012 in London.
In het stadion vinden ook de meeste finales plaats, worden medailles uitgereikt en zal tenslotte de sluitingsceremonie plaatvinden.
Op de avond van 05 augustus zijn er culturele activiteiten gepland in het ParkTheater. Gast is o.a. Professor Erik Scherder. Ook dit beloofd spectaculair te worden.
Donderdag 04 augustus is er een symposium georganiseerd door BeBright. We zijn bijzonder trots op sprekers als Professor Bas Bloem en Machteld Huber die hun visie geven over onderwerpen als Leefstijl en Parkinson.

Tafeltennis

Je kan meedoen als speler, maar ook als vrijwilliger en voor tafeltennis wordt nog gezocht naar iemand die het leuk vindt om als coördinator/trekker het tafeltennis vorm te geven voor The Parkinson Games. Deze persoon weet wat tafeltennis inhoud en hoe je een wedstrijd met circa 100 deelnemers organiseert.

 

okt
1
za
2022
Week van de Scheidsrechter
okt 1 – okt 9 hele dag

okt
11
di
2022
Coming Out Day: Sport is voor iedereen
okt 11 hele dag