Het is ondertussen al onlosmakelijk met elkaar verbonden: het NK Tafeltennis en het NTTB verenigingscongres. Ook in 2019 organiseren we op de zaterdag van het NK Tafeltennis een inspirerende dag voor onze bestuurders. Deze keer willen we ons op zaterdag 2 maart ook richten tot de (technische) kaderleden
 
De 9e editie heeft als thema ‘Heel Holland Tafeltennist – Kansen voor jouw vereniging!’
Sportbonden en de verenigingen ondergaan een #sporttransitie. Het wordt steeds meer noodzaak om wendbaarder, flexibeler en innovatiever te worden om de sporter van nu en de sporter van de toekomst te boeien en te binden. Het is dus van belang dat ook de tafeltennissport mee gaat in de transitie naar een toekomstbestendige organisatie voor iedereen die tafeltennis wil beleven.
 
Kaderleden
Nieuw dit jaar is dat we ons ook niet alleen richten op de bestuurders, maar ook op de (technisch) kaderleden van onze verenigingen. Zij zitten immers meer ‘in het werkveld’, dicht bij de speler.
Na het congres ga je naar huis met ideeën hoe je vereniging voordeel kan halen uit het gegeven dat er veel meer getafeltennist wordt dan alleen binnen de vereniging
Grijp je Kans!
 

Wil je je direct inschrijven? Doe dat via het inschrijfformulier op onze site.
 
Na het congres ga je naar huis met ideeën hoe je vereniging voordeel kan halen uit het gegeven dat er veel meer getafeltennist wordt dan alleen binnen de vereniging. Grijp je kans!

Locatie: Landstede Sportcentrum Zwolle
Datum: zaterdag 2 maart 2019
Tijd: 10.30 uur tot 15.45 uur