Locatie

Nieuwegein
Nederland

Op woensdagavond 27 september organiseert NLcoach in Nieuwegein de themabijeenkomst ‘Focustraining’. De avond begint om 18.30 en eindigt om 21.00 uur. De avond staat onder leiding van Sander Roege (mentaal begeleider PSV).

Inhoud:
I don’t focus on what I’m up against. I focus on my goals and I try to ignore the rest. — Venus Williams

Het managen van je gedachten, je gevoel en het richten van je aandacht. Het zijn zaken die de basis vormen van het fenomeen focus. Maar hoe doe je dat op een, voor jouw, optimale manier? Bewustzijn creëren voor wat het is, is stap 1. Bij jezelf opmerken wanneer je er iets mee moet, is stap 2. Bijbehorende gedachten, gevoel en gedrag uiteindelijk zo aanpassen dat het voor jou werkt, is stap 3. In deze themabijeenkomst vertelt mentale begeleider van PSV, Sander Roege hoe hij dit toepast bij PSV en hoe jij er als trainer-coach zo effectief mogelijk mee aan de slag kunt.

Docent:

Deze themabijeenkomst wordt verzorgd door Sander Roege

Sander Roege is als mentaal begeleider en performance manager verbonden aan PSV. Na zelf opgeleid te zijn aan de ALO., een betaalde voetbalcarrière te hebben gehad (PEC Zwolle en Alemannia Aachen) en toegepaste psychologie te hebben gestudeerd heeft hij zich gestort op zijn grootste passie; “het mogen bijdragen aan individuele ontwikkeling”.

Licentiepunten:
  • NTTB: 1 punt
Kosten:
  • € 45,- (excl. 21% BTW) voor leden van NLcoach (Pro leden mogen 1x per jaar gratis aan een themabijeenkomst deelnemen)
  • € 75,-  (excl. 21% BTW) voor niet-leden van NLcoach
Inschrijven:
Om je in te schrijven moet je eerst inloggen of registreren. Na inlog of registratie verschijnt voor jou het juiste tarief (leden of niet-leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief. Ben jij Pro Lid, dan kun jij je ontvangen kortingscode (eenmalig) gebruiken, zodat deze themabijeenkomst voor jou gratis is.
 
Annuleren:
Indien je onverhoopt verhinderd bent deel te nemen kan iemand anders te allen tijde jouw plaats innemen. Bij annulering tussen vier en twee weken voor de start van de bijeenkomst betaal je € 27,50 annuleringskosten. Bij annulering binnen twee weken voor de start van de bijeenkomst wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht. Plaatsvervanging en annulering dienen schriftelijk te gebeuren.
 

Het bericht Themabijeenkomst ‘Focustraining’ (27 september 2017 in Nieuwegein) verscheen eerst op NLcoach.