Locatie

VVTT congres
Louis Braillelaan 80
2719 Zoetermeer
Nederland
In het weekend van vrijdag 15 en zaterdag 16 juni houdt de Vereniging van Tafeltennistrainers haar jubileumcongres “Gluren bij de buren”. Het doel van het congres is om internationaal en interdisciplinair allerlei inzichten uit te dragen en uit te wisselen. Voor de nieuwsgierige, gepassioneerde tafeltennistrainer belooft het weekend een boeiend evenement te worden! 
 
In de accommodatie van Enjoy&Deploy in Zoetermeer vindt het evenement plaats en op nabije afstand kan ook voordelig worden overnacht. De start van het congres is vrijdag om 16:00 uur.
Samen met de NTTB en NLcoach, en met medewerking van Trinko Keen (dagvoorzitter op vrijdag), staat al een ontzettend interessant programma klaar.
 

 Wie

 Wat

 Yannick Vostes (België)

 Trainer en topspeler in allerlei landen

 Aad Kwakkelstein (Engeland)

 Ervaringen in Engeland na FVT-periode

 Yara Rietveld en Joke Davio

 Breed motorisch opleiden?

 Sierd Wijnalda

 Tafeltennis vanuit atletiek gezien

 Marcel Kraa en Jan-Willem Teunissen

 Athletic Skills Model en tafeltennis?

 Marnik Gommers

 Creatieve oefenstof voor jeugd

Dit programma wordt nog verder aangevuld…

Op dit moment heeft de VVTT constructief contact met verschillende Duitse toptrainers. Ook wordt met een bekend tafeltennismerk bekeken hoe zij misschien een (materiële) bijdrage kunnen leveren. Het programma wordt zo steeds verder aangevuld. Daarnaast zal de speciale jubileumuitgave van VISIE op het congres worden uitgereikt.

Met plenaire bijdrages, workshops, paneldiscussies, maar ook een diner en borrel, wordt het een weekend waarin niet alleen vaardigheid en verdieping, maar ook gezelligheid onderling belangrijk is. Alle trainers in Nederland kunnen er hun hart ophalen. Kijk wie er bij jou op de vereniging of in je netwerk mee willen. De flink gereduceerde toegangsprijs mag in elk geval zeker geen reden zijn om thuis te blijven!
 
Medio maart zal de inschrijving starten op de website van de VVTT.  VVTT-leden krijgen per e-mail daar bericht van. Wil je ook in de e-maillijst? Stuur dan een berichtje naar www.thomas@vvtt.nl.