Locatie

Pittelohal
Wethouderbergerweg 2B
9406 RA Assen
Nederland

Iedere vrijwilliger krijgt een auto van de club, kan elke week gratis uitgebreid dineren en kan onbeperkt bloemen bestellen voor zichzelf! Klinkt dit je absurd in de oren? Kom dan naar de avond ‘Help, ik zoek vrijwilligers!’. Met absurde oefeningen en creatief denken helpen we je met een vernieuwde blik naar vrijwilligersbeleid te kijken. We schuiven functieprofielen, takenlijsten en uren ter zijde. We doorbreken het traditionele denken en laten je kritisch kijken naar je eigen systeem. We spiegelen, we maken je aan het lachen en zetten je aan het denken. Deze workshop over het werven en behouden van vrijwilligers geef je praktische tools waarmee je meteen aan de slag wil na deze avond.

Welkom op de Club helpt bestuurders kritisch te kijken naar de gastvrijheid op de vereniging. Tijdens de workshop doorbreken we het cirkeldenken. Met allerlei creatieve en absurde oefeningen, het gastvrijheidsspel en de toolbox maken we gastvrijheid voor verenigingen praktisch en concreet.

De workshop wordt verzorgd door trainingsbureau Start2Create van Etienne Verhoeff. Het bedrijf focust zich op gastvrijheid in de sportwereld en is gespecialiseerd in creatieve trainingsmethodes. Kijk voor meer informatie: www.welkomopdeclub.nl.

Inschrijven voor de workshop kan via deze link.